ANKARA / SİNCAN - Gaziosmanpaşa Ortaokulu

Gaziosmanpaşa Ortaokulu

Gökçek Mah. Yaşardoğu Cad. Fatih Sincan / Ankara
Vizyon
Çağdaş eğitim ve öğretim imkânlarıyla donatılmış, başarılı ve kaliteli öğrenciler yetiştirmeyi temel hedef edinmiş; öğrenci, öğretmen ve velilerin eğitim hizmeti almak ve sunmakla onur ve gurur duyduğu; bölgesinde eğitim- öğretimi, kültürel faaliyetleri ve disiplini ile adından söz ettiren örnek bir eğitim/öğretim kurumu olmaktır.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin temel esaslarına, milli ve ahlaki değerlere bağlı, insan haklarına saygılı, çevreye duyarlı, bilgili, becerili, çağın ihtiyaçlarına cevap veren, kaliteli, kendini yetiştiren, pozitif düşünen, şiddetten uzak, hoşgörülü bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
Okulumuz 2011-2012 Eğitim-Öğretim yılı Toplam Kalite Yönetimi Kurum kategorisinde Sincan İlçesinde "En İyi Kurum Ödülünü" almaya hak kazanmıştır. Bu nedenle okulumuza Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından birincilik ödülü plaket verilmiştir. Okulumuza 2011-2012 Eğitim-Öğretim yılı "Eğitimde Kalite Uygulamaları" ödül sürecine katıldığı için Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Katılım Belgesi verilmiştir.
Öğretim Şekli :İkili Eğitim
Kalorifer
ADSL (1 Mbit)
Belediye ve Halk Otobüsü, Dolmuş, Metro ile.
Yerleşim Yeri
Gökçek Mahallesi ve civarı genellikle orta halli geliri olan insanların yaşadığı yerleşim yeridir. Sincan Devlet hastanesi bu bölgede bulunmaktadır. Okulumuz yakınlarında 350-450 tl ye kiralık ev bulabilirsiniz.
Ankara İl merkezine 30 Km. Sincan İlçe merkezine 3 Km.