T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / SİNCAN - Gaziosmanpaşa Ortaokulu

Gaziosmanpaşa Ortaokulu

Telefon
0312 272 00 11
Belgegeçer
0
WEB
https://gaziosmanpasa.meb.k12.tr
Adres
Gökçek Mah. Yaşar Doğu Cad. No1 Sincan / Ankara
Vizyon
Çağdaş eğitim ve öğretim imkânlarıyla donatılmış, başarılı ve kaliteli öğrenciler yetiştirmeyi temel hedef edinmiş; öğrenci, öğretmen ve velilerin eğitim hizmeti almak ve sunmakla onur ve gurur duyduğu; bölgesinde eğitim- öğretimi, kültürel faaliyetleri ve disiplini ile adından söz ettiren örnek bir eğitim/öğretim kurumu olmaktır.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin temel esaslarına, milli ve ahlaki değerlere bağlı, insan haklarına saygılı, çevreye duyarlı, bilgili, becerili, çağın ihtiyaçlarına cevap veren, kaliteli, kendini yetiştiren, pozitif düşünen, şiddetten uzak, hoşgörülü bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
Okulumuz 2011-2012 Eğitim-Öğretim yılı Toplam Kalite Yönetimi Kurum kategorisinde Sincan İlçesinde "En İyi Kurum Ödülünü" almaya hak kazanmıştır. Bu nedenle okulumuza Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından birincilik ödülü plaket verilmiştir. Okulumuza 2011-2012 Eğitim-Öğretim yılı "Eğitimde Kalite Uygulamaları" ödül sürecine katıldığı için Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Katılım Belgesi verilmiştir.
Öğretmen :69
Öğrenci :1055
Derslik :56
Çok Amaçlı Salon :1
Kimya Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :6558
Öğretim Şekli :Normal
Saatler
08:40 - 15:15
Isınma
Doğalgaz
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
Ulaşım
Belediye ve Halk Otobüsü, Dolmuş, Metro ile.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Gökçek Mahallesi ve civarı genellikle orta halli geliri olan insanların yaşadığı yerleşim yeridir. Sincan Devlet hastanesi bu bölgede bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Ankara İl merkezine 30 Km. Sincan İlçe merkezine 3 Km.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır