ANKARA / SİNCAN - Gaziosmanpaşa Ortaokulu

Mrt

“Yaralanmış tertemiz alnından uzanmış yatıyor;

Bir hilal uğruna, ya Rab, ne güneşler batıyor!

Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş asker!

Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer.”

Okulumuzda 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü için hazırlanan programda vatanıma ayak basacaksa  düşman yaşamamın ne gereği var diyen başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile bir toprak parçasını vatan yapmak için gençliğinin baharında bir gül bahçesine gider gibi şehadete yürüyen şehitlerimiz minnet ve sevgiyle anıldı.Ruhları şad,mekanları cennet olsun.

Mrt

KÜÇÜK ERKEK FUTSAL TAKIMIMIZ 2023-2024  YILI SİNCAN ŞAMPİYONU OLDU.ÖĞRENCİLERİMİZİ KUTLUYOR, BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİMİZ EKİN TEKÇE 'YE TEŞEKKÜR EDER,BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.

TURNUVAYI NAĞMALUP ŞAMPİYON TAMAMLAYAN TAKIMIMIZ FİNALDE ŞEHİT GÖKHAN UYSAL ORTAOKULUNU  3-1 YENEREK KUPAYI KAZANDI.

Mrt

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA HAZIRLANAN SERGİMİZİN AÇILIŞI YAPILDI.PROJE KAPSAMINDA EMEK VEREN TÜM ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

1.DÖNEM 2.SINAV TARİHLERİ

Ekm

Yapılan deprem tatbikatında siren sesi kullanıldı. İlk siren sesinde öğrenciler ÇÖK-KAPAN-TUTUN kuralını uyguladılar. İkinci sirende ise okul binası hızlı bir şekilde tahliye edildi. Tahliye işlemi 160 saniye sürdü. Hiç bir zaman büyük depremler yaşamamak dileğiyle deprem ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Ekm

Öğretmenlerimiz Güneş YILDIRIM ve Fatma ALTUN ERDEMLİ'nin hazırladığı 100.YIL ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA RESİM SERGİMİZ